CHUCK RENDIER gesneden

Een veelzijdig rendiervlees product dat perfect is voor traditionele stoofschotels en ook voor pasta, pizza en zelfs Aziatische gerechten als alternatief voor rundvlees in teriyaki schotels.

Laponisch rendiervlees vrijlopende dieren valt op door zijn magerheid, textuur, intensieve smaak en fantastische veelzijdigheid. Dit uitzonderlijke vlees is 100% natuurlijk, de productie laat ook een veel lagere CO2-voetafdruk achter dan gekweekt rundvlees en het is een perfecte keuze voor de moderne gezondheidsbewuste consument.

Herkomst: Zweeds Lapland

Gewicht: 400 gram

Opslag: diepgevroren

Nutritionele informatie: Per 100 gr: Energie: 453 kJ / 108 kcal, vet: 1,8 g – waarvan verzadigd vet: 0,7 g, koolhydraten: 0 g – waarvan suikers: 0 g, proteïne: 22,6 g, zout (NACL): 0,2 g

Meer over de herkomst van dit product

De Zweedse Laponische rendieren leven een vrij leven met de inheemse Sami-bevolking en de productie wordt zorgvuldig gecontroleerd door de staat, wat garant staat voor de absoluut hoogste kwaliteitsstandaard, dierenverzorging en een zeldzaam en zeer exclusief eindproduct, hoog aangeschreven vanwege zijn magerheid, textuur en intensieve smaak, en zijn fantastische veelzijdigheid.

De dieren eten wat de natuur biedt, het voer wordt niet behandeld met hormonen en antibiotica en ze hebben een laag effect op het milieu in vergelijking met rundvlees en sommige andere massale veehouderijpraktijken.

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

fr_FRFR