Vis en Zeevruchtenproducten uit Noord-Scandinavië

De Noord-Scandinavische regio heeft een zeer oude traditie wat betreft de oogst uit zee, rivieren en meren.

Zoet water uit de noordelijke rivieren zorgt voor een brak zeewater in de Botnische baai, waardoor lokale vissers de mogelijkheid hebben om wilde zalm en de exclusieve Noordse kaviaar van de late herfstvangst te oogsten.

Zalm

Salmo Salar superieure kwaliteit Herkomst Noorwegen Atlantische Oceaan

Al onze zalm is afkomstig van een toonaangevende producent in Zweden, het thuisland van de Gravlax. Deze zalm komt oorspronkelijk uit het koude en pure water van Noord-Noorwegen. Salmo Salar is van superieure kwaliteit van geselecteerde kwaliteit-gecertificeerde Noorse leveranciers. De zalm wordt direct na de vangst verwerkt.

Kaviaar

Nordic Kaviaar ‘Bleak-Roe’

Kalix Löjrom is de kuit van een zalmachtige vis genaamd vendace uit de archipel van de Botnische Baai van de Oostzee in het noorden van Zweden. vendace from the Bothnian Bay archipelago of the Baltic Sea in northern Sweden.

De Botnische Baai heeft brak water, een gevolg van verschillende grote rivieren die in zee uitmonden. Dit is wat de kaviaar van de vendace zo speciaal maakt.

De oogst van Kalix Löjrom wordt gedaan met de grootste zorg voor het mariene milieu.

Garnalen

Met de hand gepelde garnalen gevangen in de Noord-Atlantische Oceaan. Perfect voor salades en de klassieke garnalensandwich.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

nl_NLNL